Predstavljen Peugeot RCZ R Bimota model sa 304ks snage

Izvor: Moto.rs, 25.Jan.2015, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen Peugeot RCZ R Bimota model sa 304ks snage

Peugeot i italijanski proizvođač motorcikala Bimota su se udružili sa ciljem kreiranja RCZ R Bimota specijalne edicije koja je predstavljena na Motor Bike Expo događaju Veroni, Italija.

Ovaj model nosi i naziv PB104 što je skraćenica za Peugeot i Bimota dok je 1 oznaka da je u pitanju prvi projekat dve kompanije a 04 je da je reč o vozilu na četiri točka.

Eksterijer ovog modela poseduje specijalnu trobojnu Bimota kolor šemu i crne aluminijumske >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << točkove. U kabini možemo da vidimo sedišta presvučena Alcantara materijalom kao i komandu tablu sa crvenim ukrasima.

Vozilo poseduje 1.6L THP benzinski motor pri čemu je ovaj motor opremljen novim izduvnim sistemom i remapiranom ECU pa vozilo razvija 304ks snage dok standardni RCZ R razvija 270ks snage.

foto © Peugeot
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Honda CR-V prema evropskim specifikacijama dobija devetostepeni menjač

Izvor: Moto.rs, 25.Jan.2015

Honda je objavila detaljne informacije i nove fotografije svog faceliftovanog CR-V SUV modela rađenog prema evropskim specifikacijama. Ovaj model je predstavljen na sajmu u Parizu prošle godine pri čemu poseduje 1.6L dizel jedinicu koja razvija 160ks snage i 350Nm obrtnog momenta...Kompanija navodi...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.