Honda CR-V prema evropskim specifikacijama dobija devetostepeni menjač

Izvor: Moto.rs, 25.Jan.2015, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Honda CR-V prema evropskim specifikacijama dobija devetostepeni menjač

Honda je objavila detaljne informacije i nove fotografije svog faceliftovanog CR-V SUV modela rađenog prema evropskim specifikacijama. Ovaj model je predstavljen na sajmu u Parizu prošle godine pri čemu poseduje 1.6L dizel jedinicu koja razvija 160ks snage i 350Nm obrtnog momenta.

Kompanija navodi da ovaj motor nudi mnogo bolje performanse i ekonomičnost potrošnje goriva kao i niže emisije u odnosu na stari >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << 2.2L i-VTEC dizel motor. Ono po čemu je ovaj model interesantan je to što je opremljen novorazvijenom devetostpeenom automatskom transmisijom koja osigurava sasvim sigurno jedan od najboljih odnosa snage i potrošnje koju vozila mogući da ponude trenutno. Varijantu CR-V modela sa pogonom na prednje točkove pokreće verzija istog motora ali koja je detjunirana na 120ks i koja je uparena sa šestostepenim manuelnim menjačem.

foto © Honda
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Pariz

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Kompanija Audi prikazala je RS3 Sportback sa Sepang Blue bojom

Izvor: Moto.rs, 25.Jan.2015

Audi je objavio nove fotografije svog 2015 RS3 Sportback modela koji bi u prodaji trebalo da se pojavi u mesecu martu. Kada je Audi ovaj model predstavio pre mesec dana pojavile su se fotografije koje su ovaj model prikazivale u crvenoj boji, a sada nam stižu još dve kolor varijante...Takođe, možemo...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.