Otvoren Sajam automobila, svetska premijera Peugeot 308

Izvor: juGmedia, 06.Okt.2017, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren Sajam automobila, svetska premijera Peugeot 308

Osmi Sajam automobila „Auto moto fest Niš 2017“ otvoren je danas u niškoj hali „Čair“ i trajaće do nedelje 8. oktobra, gde će posetioci, prema najavi organizatora sajma – „City Marketing Centra“, na ovogodišnjem sajmu moći će da se vidi jedna svetska i devet srpskih premijera.

Svetsku premijeru u Nišu imaće restilizovan Peugeot 308, a domaće premijere vozila poput terenca Mazda >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << CX4, restilizovanog Fiata 500L, Škole Rapid i najrodavanijeg dvoseda u svetu Mazde MX4.

Direktor „City Marketing Centra” Oliver Paunović najavio je da će se u Nišu predstaviti više od 15 auto-brendova, kao i dvotočkaši na struju, proizvodjači teretnih vozila, guma i prateće opreme.

Predstavnici grada Niša i predstavnici organizatora kazali su da je Sajam automobila jedna od najznačajnijih sajamskih manifestacija na jugu Srbije i podsetili da je Sajam prethodnih godina imao 20.000 posetilaca.

Radno vreme sajma je od 10 do 20 časova, a cena ulaznice je 200 dinara.

B.Lj.
Pogledaj vesti o: Peugeot,   Fest,   Fiat

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetska premijera na Sajmu automobila u Nišu

Izvor: Blic, 06.Okt.2017

Novi restilizovani “pežo 308” imao je svetsku sajamsku permijeru na na današnjem otvaranju 8.Sajma automobila “Auto moto fest Niš 2017” koji održava od 6. do 8. oktobra u niškoj hali “Čair”...-“Pežo” se nije pojavio na sajmu u Frankfurtu a niški sajam automobila je prvi sledeći...

Nastavak na Blic...

Foto-vest: Na Sajmu automobila izloženo 15 brendova

Izvor: JužneVesti.com, 07.Okt.2017, 10:30

Hala "Čair" ugostila je ovog vikenda četvorotočkaše, ali i auto centre i servise, a zainteresovani mogu u Nišu da se upoznaju sa modelima “Ford”, “KIA motors”, “Fiat”, “Toyota”, “Citroen”, “Great Wall”, “Škoda”, “Renault”, “Dacia”, “Nissan”, “Mazda”,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.