Naleteo kolima na policajce u Majdanpeku i pobegao

Izvor: RTS, 28.Avg.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naleteo kolima na policajce u Majdanpeku i pobegao

Zbog sumnje da je automobilom udario dva policajca i potom pobegao sa lica mesta, uhapšen je K. A. iz okoline Majdanpeka.
K. A. (21) se tereti za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Osumnjičeni se tereti da je prilikom kontrole saobraćaja na izlazu iz Donjeg Milanovca dodao gas i automobilom " >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pežo" naleteo na policijske službenike, a potom pobegao.
Tom prilikom, dvojica policajaca su zadobila lakše telesne povrede, osumnjičeni je pobegao, a policija ga je ubrzo identifikovala i pronašla.
Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu sproveden nadležnom tužiocu po čijem zahtevu mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Automobilom udareni policajci, uhapšen osumnjičeni

Izvor: RTS, 28.Avg.2018

Zbog sumnje da je automobilom udario dva policajca i potom pobegao sa lica mesta, uhapšen je K. A. iz okoline Majdanpeka. . K. A. (21) se tereti za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti...Osumnjičeni se...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.