Majdanpek: Mladić pokosio dvojicu policajaca!

Izvor: Mondo, 28.Avg.2018, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majdanpek: Mladić "pokosio" dvojicu policajaca!

Pripadnici MUP u Majdanpeku uhapsili su danas K. A. (21) iz okoline Majdanpeka osumnjičenog da je upravljajući automobilom "pežo" namerno udario dvojicu policajaca, a potom pobegao.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Kada je policija prilikom kontrole saobraćaja na izlazu iz Donjeg Milanovca pokušala da zaustavi vozilo, K. A. je dodao gas i automobilom naleteo na policijske službenike, navodi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u saopštenju.

Tom prilikom, dvojica policajaca su zadobila lakše telesne povrede, osumnjičeni je pobegao, a policija ga je ubrzo identifikovala i pronašla.

Vozač BMW-a napao policiju u centru Beograda! 

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, K. A. je uz krivičnu prijavu sproveden nadležnom tužiocu po čijem zahtevu mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA U MAJDANPEKU Automobilom pokosio dvojicu policajaca koji su pokušali da ga zaustave, pa dao PUN GAS I POBEGAO

Izvor: Blic, 28.Avg.2018

Pripadnici MUP u Majdanpeku uhapsili su danas K. A. (21) iz okoline Majdanpeka osumnjičenog da je upravljajući automobilom "pežo" namerno udario dvojicu policajaca, a potom pobegao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.