Jesenja servisna akcija za Peugeot vozila

Izvor: B92, 13.Sep.2013, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesenja servisna akcija za Peugeot vozila

U susret jeseni, Peugeot je pripremio servisne aktivnosti koje vozačima ove marke automobila u Srbiji donose uštede kod usluga održavanja vozila.

"Moj Peugeot je 5+", prva u nizu servisnih akcija koja je namenjena svim vlasnicima Peugeot automobila starosti 5 ili više godina (do 2009. godišta), uključuje specijalne pakete za zamenu ulja i filtera. Po ceni od 3.900 dinara, dobija se 4 litra 10W40 (polusintetika) >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i filter, dok paket od 5.400 din uključuje 4 litra 5W30 (sintetika) i filter.

Takođe, produžena je servisna akcija besplatnog pregleda svih Peugeot vozila (bez obzira da li su kupljeni preko Verano mreže ili putem nezavisnog uvoza) uz dodatnih 10% popusta na rad i originalne rezervne delove, ukoliko su neophodni nakon provere.

Ove jesenje akcije traju do 15. oktobra. Verano Motors podseća da je na raspolaganju i brzi servis u Vojvode Stepe 352 u Beogradu gde je produženo radno vreme i gde je moguće obaviti pregled automobila bez zakazivanja radnim danom od 8 do 19h, a subotom od 9 do 14h.

Osim u centrima u Beogradu i Nišu, servisiranje Peugeot vozila obavlja se u još 13 ovlašćenih servisa na teritoriji Srbije. Za više informacija posetite sajt www.peugeot.rs.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.