DA SRCE PREPUKNE OD TUGE: Ovo su baka, majka i beba koje su poginule u stravičnoj saobraćajnoj nesreći (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SRCE PREPUKNE OD TUGE: Ovo su baka, majka i beba koje su poginule u stravičnoj saobraćajnoj nesreći (FOTO)

Mlada majka i njena čestveromesečna beba smrtno su stradale kada je "Pežo 307" u kom su bile podleteo pod kamion mešalicu, na magistralnom putu M-17 u naselju Zovik kod Hadžića.

U ovoj nezapamćenoj tragediji život je izgubila i starija žena, baka nastradale bebe, koja se nalazila na suvozačevom mestu u smrskanom vozilu.

Od siline udara, delovi oba automobila bili su razbacani na sve strane.

- Na intervenciji je bilo nas 5 vatrogasaca sa dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozila. Iako je naša misija da spasavamo živote, ovaj put nismo uspeli u tome. Ovo je događaj koji će definitivno dugo ostaviti trag u našim sećanjima - izjavio je Memagić Danis, zamenik komandira vatrogasne jedinice na Stupu.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KAD JE VOZAČ KAMIONA VIDEO ŠTA SE DOGODILO, SEO JE NA PUT I PLAKAO: U nezapamćenoj tragediji kod Hadžića stradale baka, majka i beba od 4 meseca kad su podletele pod mešalicu

Izvor: Kurir, 01.Okt.2019

Mlada majka Adna Divović–Serdarević i njena četvoromesečna beba stradale su kada je “pežo 307”, u kojem su bile, podleteo pod kamion mešalicu, na magistralnom putu M-17 u naselju Zovik kod Hadžića, prema Sarajevu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.