CARINICI OSTALI U ŠOKU: Uhapšen muškarac (48) na prelazu Bački Breg, pokušao da prošvercuje 28 KILA MARIHUANE

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2020, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CARINICI OSTALI U ŠOKU: Uhapšen muškarac (48) na prelazu Bački Breg, pokušao da prošvercuje 28 KILA MARIHUANE

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije zaplenili su na Graničnom prelazu Bački Breg oko 28 kilograma marihuane i uhapsili B.I. (1972) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa automobila marke "pežo" kojim je upravljao osumnjičeni, u posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napravljenim šupljinama u podu policija je u saradnji sa službenicima Uprave carina pronašla 28 paketa marihuane ukupne težine 27,9 kilograma.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija u Pirotu prošle godine zaplenila 19 kilograma raznih narkotika

Izvor: Danas, 24.Jan.2020

Pripadnici Policijske uprave u Pirotu od početka godine uhapsili su četiri osobe osumnjičene za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga,saopšteno je danas iz Policijske uprave Pirot.

Nastavak na Danas...

Uhapšen mladić koji je pucao iz „plašljivca“

Izvor: Večernje novosti, 24.Jan.2020

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Jagodini JAGODINA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su I. P (26) iz Jagodine zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio...

Nastavak na Večernje novosti...

Granična policija zaplenila oko 28 kilograma marihuane prilikom pretresa automobila

Izvor: Blic, 25.Jan.2020, 12:39

Granična policija zaplenila je na prelazu Bački Breg oko 28 kilograma marihuane i uhapsila B.I. (48) zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.