Zaplena 15 kilograma marihuane - pali Beograđanin, dva Rumljana i državljanin BiH

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2020, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplena 15 kilograma marihuane - "pali" Beograđanin, dva Rumljana i državljanin BiH

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Policijskom upravom u Sremskoj Mitrovici, zaplenili su 15 kilograma marihuane i uhapsila četiri osobe, saopštio je danas MUP.

Uhapšeni su P. T. (36) iz Beograda, B. B. (24), D. B. (24) obojica iz Rume i S. T. (37) državljanina Bosne i Hercegovine, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je prilikom pretresa vozila koje su koristili osumnjičeni pronašla 33 paketa sa ukupno 10,5 kilograma marihuane, dok je pretresom kuće jednog od osumnjičenih pronađeno još 4,5 kilograma iste droge spakovane u 14 paketa i 450 grama amfetamina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji zaplijenjeno 15 kg marihuane, uhapšen i državljanin BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jan.2020

BEOGRAD - Policija je u Sremskoj Mitrovici zaplijenila 15 kilograma marihuane i zbog trgovine drogom uhapsila četiri osobe, među kojima je i državljanin BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.