Ahmedinedžadov pežo 504 prodat za 2,5 miliona dolara

Izvor: Blic, 02.Mar.2011, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ahmedinedžadov "pežo 504" prodat za 2,5 miliona dolara

"Pežo 504" iz 1977. godine prodat je na aukciji za fantastičnih 2,5 miliona dolara! Ovo bi u svakom segmentu bila fantastična vest, da uz nju ne ide podatak da je vlasnik odlično očuvanog "polovnjaka" starog 34 godine ipak niko drugi do predsednik Irana Mahmud Ahmedinedžad.

Automobil (sličan automobilu na slici) našao se na aukciji kako bi se pomoglo humanitarnoj organizaciji koja obezbeđuje smeštaj porodicama sa niskim primanjima, a Ahmedinedžad je upravo među >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iranskim narodom poznat kao "narodni predsednik" i "prijatelj običnog čoveka", čija se kampanja 2009. godine odnosila upravo na zapošljavanje, ekonomske reforme i obezbeđivanje stanova za siromašne.

Za automobil je stiglo neverovatnih pola miliona prijava iz Evrope, Azije i SAD, a najskuplji "pežo 504" ikada prodat je jednoj kompaniji čije ime se ne spominje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.