Kampanja od vrata do vrata dozvoljena, ali samo ako građani pristanu na razgovor

Izvor: JužneVesti.com, 15.Maj.2024, 14:56

Kampanja "od vrata do vrata" dozvoljena, ali samo ako građani pristanu na razgovor

Predizborna kampanja u Nišu se polako zahuktava, pa nije retkost da građanima neko pokuca na vrata stana i kuće i pita za koga će glasati i ponudi i neke poklone. Iz "Crte" objašnjavaju da je ova aktivnost u kampanji dozvoljena, ali samo ako građanin pristanu na razgovor. Ističu da je pritisak na birače krivično delo.
Da stranački aktivisti idu od "vrata do vrata" sa pitanjem da li ćete glasati za njihovu opciju na predstojećim izborima, a neki donose i kafu i čokoladu, javljaju brojne Nišlije.
Trenutno su aktivisti SNS-a u zgradi u Mokranjčevoj gde vrbuju ljude i direktno pitaju da li će da se glasa za njih. Ja sam im samo zatvorio...
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.