Zamalo Munze konza u Humskoj, Partizan prosuo dva boda! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2018, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamalo "Munze konza" u Humskoj, Partizan prosuo dva boda! (video)

Da li su se crno-beli, tri dana posle eliminacije iz Evrope, danas oprostili i od domaće titule? Zvezdina prednost postala dvocifrena.

Da kritike koje su na račun svojih ljubimaca navijači Partizana upućivali posle mečeva u Lučanima i Plzenju, nisu bile neosnovane, pokazao je i današnji susret sa Zemuncima u sablasno praznom stadionu u Humskoj.

Crno-beli ponovo neefikasni, bezopasni, a na kraju su jedva izvukli bod - 1:1, pa od danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda ima čak 11 bodova prednosti u trci za šampionsku titulu.


Tokom prvog poluvremena jedva da je imalo šta da se izdvoji. Partizan je imao jalovu inicijativu, bez prave opasnosti po gol gostiju.

Tek u 40. minutu je prekinuta ta uspavanka, posle dobrog centaršuta Marka Jankovića sa leve strane u peterac, ali je Vučić izbio loptu ispred gol linije i otklonio opasnost ispred igrača Partizana.

Usledila je sjajna kontra gostiju po levoj strani, mladi debitant Cucin nije uspeo da je zaustavi, na kraju odličan centaršut, lopta je prošla iza golmana Stojkovića, ali i iza fudbalera Zemuna koji je čekao tu loptu na drugoj stativi.

Minut kasnije, golman Zemuna Milošević prvi put je bio na ozbiljnim iskušenjima. Danilo Pantić je šutirao sa petnaestak metara, ali je čuvar mreže gostiju odlično reagovao.

U poluvremenu, trener Partizana Miroslav Đukić reagovao je uvođenjem Tavambe umesto Marka Jankovića, pa je snažni Kamerunac predvodio napad sa Ognjenom Ožegovićem.

Ali, ni to nije donelo rezultat crno-belima, kao i kasniji ulazak kapitena Saše Ilića umesto Danila Pantića.

Izuzev jedne prilike Ožegovića, Partizan ponovo ništa konkretno nije pokazao, a pravi šok za njih je usledio u 70. minutu, kada je Luka Cucin skrivio jedanaesterac.

Loptu je sa bele tačke uputio Nemanja Vučić, koji je na majstorski način, ''Panjenkom'' savladao Vladimira Stojkovića - 0:1.

Poslednji Đukićev pokušaj da nešto promeni bio je ulazak Đorđa Ivanovića umesto Zorana Tošića, ali ni to nije donelo nikakav rezultat, sve do poslednjih sekundi meča, kada je posle prekida Saša Zdjelar uspeo da spreči poraz Partizana - 1:1.

Partizan: Stojković, Cucin, Nemanja G. Miletić, Ostojić, Urošević, Zdjelar, Pantić (od 65. Ilić), Tošić (od 75. Ivanović), Janković (od 46. Tavamba), Suma, Ožegović.

Zemun: Milošević, Milutinović, Cvetković, Trajković, Vučić, Luković, Kiso, Simić, Asani, Đenić, Vukadinović.

-- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Odjeci remija u Humskoj - Grme "grobari", grme i "delije"! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2018

Poslednja utakmica 24. kola Super lige izazvala je 'gomilu' komentara na društvenim mrežama. Grmi sa obe strane Topčiderskog brda...Aktuelni šampion Srbije upisao je prvi remi u prolećnom delu sezone i tako uvećao zaostatak za liderom domaćeg prvenstva i najvećim rivalom...Crvena zvezda sada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.