SLS: Tomić kombinovao, dva omladinca startuju, dvojica ne smeju da dobiju žuti (SASTAVI)

Izvor: HotSport.rs, 10.Apr.2016, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: Tomić kombinovao, dva omladinca startuju, dvojica ne smeju da dobiju žuti (SASTAVI)

Od 16 sati igraju se utakmice poslednjeg kola drugog dela Superlige Srbije, a među njima je i duel u Humskoj gde će se sastati Partizan i lučanska Mladost.

U slučaju pobede Partizan će zadržati drugo mesto odnosno u prvom kolu plej-ofa bi išao na gostovanje Crvenoj zvezdi te je Ivan >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Tomić zabrinut zbog mogućih suspenzija odnosno od trećeg žutog kartona strepe Ivan Bandalovski, Saša Ilić i Darko Brašanac.
‘ŽUTICA’: Evo kojih šest igrača bi moglo da propusti ‘večiti derbi
Od njih trojice u startnih 11 nema samo Brašanca umesto kojeg je u timu povratnik Everton Luiz, ali došlo je do još dve promene. Umesto iskusnog Marka Jovanovića u timu je omaladinski reprezentativac Nikola Milenković, dok je Sašu Lukića u veznom redu zamenio takođe jedan od produkata Partizanove škole – Marko Golubović.
TOMI” U PROBLEMU: Derbi diktira sastav tima Partizana za meč sa Lučancima?
Na drugoj strani trener Nenad Milovanović nije mnogo kombinovao u odnosu na prethodno kolo tj. samo je Matija Protić starter umesto Kitanovskog. Bivši igrač Partizana Predrag Luka utakmicu će početi sa klupe za rezerve.
PREDRAG LUKA: Ljut sam na Partizan, ali neću slaviti gol

Superliga Srbije, 30. kolo
Partizan – Mladost Lučani (16.00)
Stadion: Partizana
Sudija: Aleksandar Vasić
Partizan: Šaranov, Bandalovski, Milenković, Gogua, Bogosavac, Everton, Kosović, Ilić, Golubović, Mihajlović, Božinov
Mladost Lučani: Krznarić, Šatara, Saničanin, Živanović, Rakočević, Luković, Gavrić, Milosavljević, Kitanovski, Jovanović, Čečarić


Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČUVANJE ZA DERBI: Zvezda bez četiri standardna prvotimca, nema najboljeg strelca (SASTAVI)

Izvor: HotSport.rs, 10.Apr.2016

Trener Crvene zvezde, Miodrag Božović promešao je karte za duel sa Borcem u Čačku, koji počinje za pola sata.. . Crvena zvezda već razmišlja o večitom derbiju. Bar se to može zaključiti iz sastava koji je na teren poslao Miodrag Grof Božović. Pored suspendovanih Donalda i Ibanjeza, te povređenog...

Nastavak na HotSport.rs...

Partizanove kombinacije pred derbi: Tomić - 10 utakmica, 10 timova! Koji će izvesti na Marakanu?

Izvor: MozzartSport.com, 11.Apr.2016, 15:19

Lako predvidiv sastav odbrane, jedna dilema u veznom redu i špicu i jedan siguran ulazak s klupe..Partizan se uzdigao. Šest vezanih pobeda u prvenstvu donele su crno-belima drugu poziciju pred plej-of i navijačima vratile veru u mogućnosti zimus renoviranog tima, koji će najveći test do kraja sezone...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.