BRAĆO BUDITE UZ NAS: Partizan pozvao navijače na meč sa Kipranima

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2022, 13:42

"BRAĆO BUDITE UZ NAS": Partizan pozvao navijače na meč sa Kipranima

Da li sledi prekid loše serije?

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 21 čas dočekuju AEK iz Larnake u revanš meču trećeg kola Lige Evrope, a najiskusniji u redovima ekipe Ilije Stolice pozvali su navijače na ovaj susret.

Prvi je reč imao Slobodan Urošević.

Svesni smo da nije krenulo onako kako smo želeli, ali zato sada imamo priliku da sve preokrenemo i vratimo Partizan na evropsku šampionsku stazu...

Nadovezao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se Bibars Natho.

- Braćo, budite uz nas jače nego ikada, da se borimo za crno-bele zastave, za Partizan - rekao je Izraelac, a nastavio Ljubomir Fejsa.

- Potrebni ste nam da poguramo parni valjak...

Potom i Rikardo Gomeš...

- Dođite na stadiona da nas podržite, za Partizan - poručio je napadač. 

⚫⚪ Svesni smo da nije krenulo onako kako smo želeli, ali zato sada imamo priliku da sve preokrenemo i vratimo Partizan na evropsku i šampionsku stazu! #fkpartizan pic.twitter.com/7e39dM4d6o

— FK Partizan (@FKPartizanBG) August 9, 2022

Imajući u vidu igre crno-belih i situaciju u klubu realno je očekivati da ne bude mnogo navijača na stadion u četrvtak, ipak možda crno-bele pristalice ispune stadion iz nekih drugih razloga.

Kao što već znate, Partizan je poražen u prvom duelu na Kipru 2:1 i pobeda od dva gola razlike ih vodi u plej-of.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.