Izvor: Radio 021, 01.Jun.2020, 16:17

Ubio bračni par, pa izvršio samoubistvo

U Surdulici su danas pronađena tri beživotna tela, potvrđeno je u MUP-u.

Tela su, oko 13.45 sati, pronađena na ulazu u Novo naselje, pored vozila "opel zafira".

Kako se sumnja, D.A. (52) koji je vozio "opel", pregazio je muškarca S.S. (52) i ubio ga na licu mesta, a potom izašao iz vozila i nožem usmrtio njegovu suprugu E.S. (46).

Zatim je D.A. izvršio samoubistvo, tako što je sebi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prerezao vrat nožem.

Sumnja se da su motiv zločina "neraščišćeni emotivni odnosi", prenose mediji.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DETALJI MASAKRA U SURDULICI: Kolima pregazio muškarca, ZAKLAO ženu, pa sebi PREREZAO VRAT

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020

Motiv zločina su najverovatnije neraščišćeni emotivni odnosi...Na ulazu u Novo naselje u Surdulici danas su oko 13.45 sati pronađena tri beživotna tela pored vozila "opel zafira"...Kako se sumnja, D. A. (52) svojim putničkim vozilom "Opel zafira" je udario S. S. starog 52 godine i na licu mesta...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Tragedija u Surdulici: Pregazio kolima čoveka, izbo nožem njegovu ženu, pa sebi prerezao vrat

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Jun.2020

Kako su potvrdili u PU Vranje, danas oko 13.45 u surduličkom Novom naselju, pored vozila "opel zafira" pronađena su tri beživotna tela...Sumnja se, da je D.A. star 52 godine, atomobilom usmrtio pedesetdvogodišnjeg muškarca na licu mesta, a potom izašao iz vozila i nožem usmrtio njegovu četrdesetšestogodišnju...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.