U Begeču poginula trojica mladića starosti 22 i 24 godine

Izvor: Prva.rs, 06.Dec.2014, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Begeču poginula trojica mladića starosti 22 i 24 godine

Nesreća se dogodila oko jedan sat posle ponoći u ulici Nikole Tesle kada je "opel vektra", u kojoj su se nalazila dvojica dvadesetdvogodišnjaka i jedan dvadesetčetvorogodišnjak, sletela sa kolovoza i udarila u betonski stub pored puta.

Uviđaj na licu mesta obavili su nadležni tužilac i policija, a istraga će utvrditi sve okolnosti ove saobraćajne nesreće, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Tri života nestala u trenu

Izvor: Večernje novosti, 06.Dec.2014

TEŠKA saobraćajna nesreća koja se, u noći između petka i subote, dogodila na samom ulazu u Begeč, zavila je ovo novosadsko prigradsko naselje u crno. Sat posle ponoći, prilikom udara „opela vektre“ koja se, zasada neutvrđenom brzinom, kretala iz pravca Novog Sada, u betonski električni stub...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.