Srbinu iz Suvog Dola ukraden auto

Izvor: KMnovine.com, 27.Nov.2018, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbinu iz Suvog Dola ukraden auto

Jutros je u selu Suvi Do kod Lipljana ukraden automobil marke “Opel Astra” u vlasništvu Zorana Kapetanovića, pokušana krađa još jednog vozila.


   
Foto: Ilustracija    




Pored ukradenog lopovi su pokušali da otuđe i vozilo marke “Folksvagen Golf”, javila je šiptarska televizija na srpskom jeziku RTK2.

Kao >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << i do sada slučaj je prijavljen takozvanoj "kosovskoj policiji", stanici u Gračanici.

,,Tokom jutarnjih sati policijskoj stanici u Gračanici prijavljen je slučaj krađe vozila u Suvom Dolu. Istraga je u toku i tragamo za počiniocima. Postoje neke indicije da su u vozilu ostavljena dokumenta i ključevi u bravi, radimo na tome i za sada ne posedujemo druge informacije”, rekao je u telefonskoj izjavi za ovu televiziju komandir te stanice Bratislav Trajković.

S obzirom na dosadašnji učinak ove službe, niko ne veruje da će počinioci biti pronađeni a ukradeno vozilo vraćeno.



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK

Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2018 ::    Hvala na interesovanju


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.