Pronađen otet muškarac sa Palilule, uhapšene tri osobe

Izvor: RTS, 19.Jan.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen otet muškarac sa Palilule, uhapšene tri osobe

Policija u Beogradu pronašla je muškarca koji je zbog duga otet u četvrtak uveče na Paliluli. Privedene tri osobe iz Pirota osumnjičene za otmicu.
Policiji je sinoć prijavljeno da su trojica muškaraca zbog dugovanja pretukli i nasilno odveli 33-godišnjeg mladića iz stana na Paliluli i vozilom se udaljili u nepoznatom smeru, saopštio je MUP.

Patrola presretača je za nešto više od dva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sata locirala i zaustavila vozilo marke "opel vektra" pirotskih registarskih oznaka, kod naplatne rampe "Nais".
U automobilu su se nalazili osumnjičeni za otmicu Ž. A. (1982), koji je upravaljao vozilom, M. K. (1985), D. N. (1965) kao i oteti mladić.
Ž. A., M. K. i D. N. su privedeni i određeno im je zadržavanje do 48 sati.
Oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena trojica Piroćanaca zbog otmice mladića u Beogradu

Izvor: juGmedia, 19.Jan.2018

Policija je na autoputu Beograd-Niš pronašla 23-godišnjeg muškarca iz Beograda i uhapsila tri osobe koje su osumnjičene da su ga pretukle i otele zbog dugovanja, saopštio je danas MUP...Uhapšeni su Ž.A. (36), M.K. (33) i D.N. (53) iz Pirota koji su sinoć nasilno odveli dvadesettrogodišnjeg...

Nastavak na juGmedia...

PRETUKLI I OTELI MLADIĆA NA PALILULI: Dramatična akcija policije! Presretači ih pronašli kod Niša

Izvor: Press, 19.Jan.2018

Pripadnici MUP pronašli su otetog 23-godišnjeg mladića i uhapsili tri osumnjičena za otmicu iz Pirota. . Naime, policiji je u četvrtak prijavljeno da su trojica muškaraca zbog dugovanja pretukli i nasilno odveli mladića...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.