Pronađen oteti mladić sa Palilule, uhapšena trojica

Izvor: Radio 021, 19.Jan.2018, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen oteti mladić sa Palilule, uhapšena trojica

Policija u Beogradu pronašla je muškarca koji je zbog duga otet u četvrtak uveče na Paliluli. Privedena su trojica muškaraca iz Pirota osumnjičena za otmicu.

Policiji je sinoć prijavljeno da su trojica muškaraca zbog dugova pretukli i nasilno odveli 23-godišnjeg mladića iz stana na Paliluli i vozilom se udaljili u nepoznatom pravcu, saopštio je MUP.

Patrola presretača je za nešto više od dva sata locirala i zaustavila automobil "opel vektra" pirotskih registarskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << oznaka, kod naplatne rampe "Nais". U automobilu su se nalazili osumnjičeni za otmicu Ž.A. (1982) koji je vozio kola, M.K. (1985), D.N. (1965) kao i oteti mladić.

Otmičari su privedeni i određeno im je zadržavanje do 48 sati. Oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Autor: RTS

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.