Prodato 500.000 primeraka Opel Astra!

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 24.Sep.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodato 500.000 primeraka Opel Astra!

Porudžbine za Opel Astru odražavaju izvanrednu reputaciju visokotehnoloških solucija. Gotovo 60 odsto svih kupaca se odlučuje za Opel Eye prednju kameru, koja u kombinaciji sa brojnim sistemima vozačke asistencije, čini vožnju Astre ne samo prijatnijom već i bezbednijom. U vozačke sisteme asistencije se ubrajaju prepoznavanje saobraćajnih znakova (Traffic Sign Recognition), održavanje vozne trake sa upozorenjem na neželjeni izlazak iz vozne trake (Lane Keep Assist with Lane Departure Warning), pokazivač distance u odnosu na vozilo ispred (Following Distance Indication), uz upozorenje na opasnost od čeonog sudara sa autonomnim kočenjem u slučaju nužde (Forward Collision Alert with Autonomous Emergency Braking).
Od ove godine, Astri je uspelo da ostvari prvo mesto u svom segmentu u Holandiji. U tehnološke hitove se ubrajaju Opel OnStar, sistem personalne konektivnosti i servisni asistent, kao i IntelliLux LED® matrični farovi, koji obezbeđuju permanentna duga svetla bez zaslepljivanja drugih učesnika u saobraćaju.

1 od 6



























Opel Astra je takođe dostupna sa najnovijom generacijom opcionog radara, na kojem je baziran adaptivni tempomat (ACC), koji automatski održava prethodno zadato rastojanje u odnosu na vozilo ispred.
Da bi uživao u još komfornijoj vožnji, svaki četvrti kupac Astre naručuje AGR sertifikovana (Aktion Gesunder Rücken – Kampanja za zdravija leđa) i višestruko nagrađivana ergonomska sedišta za vozača i suvozača. Ona imaju funkcije masaže, ventilacije i podešavanja bočne potpore – što je jedinstvena kombinacija u C segmentu.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.