PRVE FOTOGRAFIJE TRAGIČNE NESREĆE U KRUŠEVCU: Smrskani automobili, staklo i krv na sve strane (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 19:56

PRVE FOTOGRAFIJE TRAGIČNE NESREĆE U KRUŠEVCU: Smrskani automobili, staklo i krv na sve strane (FOTO/VIDEO)

Suvozač je stradao, dok se lekari bore za živote vozača.

Jedna osoba poginula, a dve u teškom stanju, smrskani automobili, staklo i krv nasred puta posledice su stravičnog sudara koji se oko 15.50 danas desio na putu kod Kruševca.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na severnoj zaobilaznici kod Makrešana, jedno lice je poginulo a dva teže povređena prebačena su u kruševačku Bolnicu.

Do nezgode je došlo kada je putničko vozilo koje se kretalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz pravca Kraljeva marke opel astra sa prištinskom registarskom tablicom iz dosad neutvrđenog razloga prešlo u levu traku i direktno se sudarilo sa drugim putničkim vozilom, marke volvo beogradske registracije, koje se kretalo iz pravca Ćićevca. Na licu mesta je poginuo suvozač u prvom vozilu.

Vozači oba vozila sa teškim povredama prebačeni na Odeljenje hirurgije Opšte bolnice Kruševac, a jedan od njih - kako se saznaje od direktorke Opše bolnice Kruševac Vesne Stević Gajić - smešten je na Intenzivno odeljenje i životno je ugrožen.

Uviđaj lica mesta vrše Saobraćajna policija Kruševac i nadležno tužilaštvo, a prethodno je intervenisala i Vatrogasno spasilačka jedinica Kruševac.

Ovo je, inače, prva saobraćajna nezgoda sa ljudskom žrtvom na tertoriji Grada Kruševca u ovoj godini. Od početka godine do danas, naime, u Kruševcu nije bilo poginulih lica u saobraćaju, podaci su Saveta za bezbednost saobraćaja grada Kruševca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NESREĆA KOD POŽEGE, SVE STOJI! Beograđanin autom udario motociklistu, silna kolona na putu od Čačka ka Užicu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 17:04

Žestok sudar kod Požege...Na magistralnom putu od Čačka ka Užicu, u mestu Tučkovo došlo je do saobraćajne nezgode kada je vozač automobila beogradskih registarskih oznaka udario u motor koji se takođe kretao na tom putnom pravcu...U ovoj saobraćajnoj nezgodi povređen je motociklista...Na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.