Novi Opel Vivaro Life

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 24.Sep.2017, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Opel Vivaro Life

Gde su dva, tu je i treći. Nove Tourer i Combi+ putničke varijante su najavljene nedavno, a ovaj duet je postao trio pre dva dana na Salonu automobila u Frankfurtu (IAA), kada se multifunkcionalni Vivaro Life kamper i van za uživanje u slobodnom vremenu pridružio ekipi. Sve tri nove varijante imaju sledeće stvari zajedničke: prvoklasnu opremu i komfor sličan onome koji je u ponudi kod putničkih automobila, obilje prostora i varijabilnu konfiguraciju sedišta za putnike. Pored toga, novajlije dolaze sa modernim tehnologijama i sistemima asistencije.
Idealan je kao kamper i rekreacioni van. Vlasnici jednostavno mogu da se upute i uživaju u dužim odmorima gde god to žele, čak i ukoliko to uključuje noćenje. Zahvaljujući inteligentno osmišljenoj i fleksibilnoj opremi, Vivaro Life je savršeno pogodan za produženo kampovanje ili spontana vikend putovanja. Standardna rotaciona individualna sedišta u drugom redu i pomična klupa postavljena na šinama, opremljena inteligentnim mehanizmom koji može da je pretvori u komforan krevet u roku od nekoliko sekundi u trećem redu, konvertuje ovaj „lifestyle“ van u ugodno mesto za spavanje sa izvanrednim komforom.

Baš kao i Vivaro Tourer, i Vivaro Life se odlikuje ekskluzivnim spoljašnjim izgledom, naglašenim kroz crne ručke vrata visokog sjaja, kao i obloge retrovizora u istom stilu. Pored toga, dodatno zatamnjeni prozori iza B stubova i BiColor alu naplaci od 17 cola u „Diamond Cut“ izdanju, takođe su dostupni. Oni koji žele enterijer još više klase mogu odabrati elegantan kožni trim enterijera i Irmscher Style Pack paket.

Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.