Na severu Kosova pucano na vozilo kosovske policije

Izvor: Beta, 27.Jan.2023, 21:45

Na severu Kosova pucano na vozilo kosovske policije

Policija Kosova saopštila je da je danas na lokaciji Banjska - Izvor u opštini Zvečan pucano iz vatrenog oružja na policijsko vozilo, ali da povređenih nije bilo i naneta je samo materijalna šteta.Prema saopštenju, oštećeno je staklo na levoj strani vozila kosovske policije, u kojem se nalazio vozač i sumnja se da je on bio meta napada.Policija je u blizini pronašla i zbog daljeg postupka zaplenila napušteno vozilo sa tablicama za koje pretpostavlja da su lažne."Nadležne policijske jedinice nastavile su intenzivno uviđaj i uspele da identifikuju napušteni automobil (džip-opel), na planinskom putu na udaljenosti od oko 250 metara, za koji se sumnja da je korišćen u napadu", kaže se u saopštenju.Policija je dodala da su u blizini vozila uočeni su tragovi osumnjičenih koji su pobegli "u nepoznatom pravcu".U saradnji i koordinaciji sa nadležnim tužiocem pokrenut je predmet zbog pokušaja ubistva i napada na službeno lice.
Pogledaj vesti o: Opel,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na severu Kosova pucano na vozilo kosovske policije

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jan.2023

Policija Kosova saopštila je da je danas na lokaciji Banjska - Izvor u opštini Zvečan pucano iz vatrenog oružja na policijsko vozilo, ali da povređenih nije bilo i naneta je samo materijalna šteta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Pucano na policijski automobil na severu Kosova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Jan.2023

Policija Kosova je 27. januara saopštila da je pucano na policijski patrolni automobil u Banjskoj, u opštini Zvečan koja je naseljena većinski srpskim stanovništvom.  Kako je saopšteno iz policije, u napadu niko nije povređen, a na policijskom automobilu je pričinjena materijalna šteta. Za...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.