NESREĆA Posle bicikliste preminula i devojka, lekari se bore za život njene sestre

Izvor: juGmedia, 01.Apr.2018, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA Posle bicikliste preminula i devojka, lekari se bore za život njene sestre

Nišlijka (27) koja je teško povređena u udesu koji se danas oko 18 časova dogodio u Knjaževačkoj ulici, preminula je večeras u Kliničkom centru u Nišu, potvrđeno je Jugmedii u Policijskoj upravi Niš.

Lekari Kliničkog centra bore se za život mlađe sestre (24) nastradale devojke. Ona se trenutno nalazi u operacionoj sali„, kazali su u policiji.

Devojke su stajale na autobuskom stajalištu preko puta Osnovne škole „Njegoš“ kada je na njih naleteo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << automobil „opel astra“ kojom je upravljao Nišlija star 30 godina.

Vozilo je najpre udarilo biciklistu (82) i usmrtilo ga na licu mesta, a potom je udarilo u sestre.

Prema rečima očevidaca, od siline udarca vozilo je odbacilo devojke u izlog obližnje prodavnice, a potom je i samo uletelo u prodavnicu.

U nesreći su lakše povredjeni vozač i putnik u vozilu, dvadesetpetogodišnji mladić.

Uzroci nesreće za sada nisu poznati. Policijska uprava u Nišu ujutru će se oglasiti saopštenjem povodom ove tragedije.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I druga žrtva današnjeg udesa u Nišu

Izvor: Beta, 01.Apr.2018

Jedna Nišlijka (27), teško povredjena u današnjem udesu u Nišu, umrla je večeras u tamošnjem Kliničkom centru, rečeno je agenciji Beta u gradskoj Policijskoj upravi.Po navodima policije, lekari Kliničkog centra bore se za život mladje sestre (24) nastradale devojke."Ona je u operacionoj sali",...

Nastavak na Beta...

Bilans nesreće u Nišu: Dvoje mrtvih, borba za život mlade devojke

Izvor: juGmedia, 02.Apr.2018, 11:29

Lekari Kliničkog centra u Nišu bore se za život dvadesetčetvorogodišnje devojke, koja je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se juče u 18 časova dogodila u Knjaževačkoj ulici...„Devojka je priključena na aparat za disanje i nalazi se u vrlo teškom stanju“, kazali su u Kliničkom centru...U...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.