LANČANI SUDAR Auto se prevrnuo kod Zemun polja, četiri žene povređene

Izvor: Blic, 12.Jun.2015, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LANČANI SUDAR Auto se prevrnuo kod Zemun polja, četiri žene povređene

Četiri ženske osobe su povređene, od kojih jedna teže, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 9.30 sati na novosadskom putu na ulazu u Zemun Polje, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura. U sudaru tri vozila jedno se prevrnulo na krov.

U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovala su tri vozila, a kako navode očevidci sa lica mesta sve se izdešavalo zbog saobraćajne signalizacije koja nije radila na raskrsnici puteva.

Automobil "opel zafira" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sive boje je udario je u atomobil marke "pežo" koji je zatim od siline udarca naleteo na automobil "oper korsa" crvene boje koji se prevrnuo na krov.

Žena stara 59 godina zadobila je povredu grudnog koša, a prevezena je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura Tanjugu.

Devojka stara 23 godine zadobila je povredu glave, a žena stara 46 godina imala je povredu glave i istegnuće vrata, istakla je portparol Hitne pomoći.

Žena stara 60 godina zadobila je povredu kuka, kazala je Macura i dodala da su sve tri, takođe, prevezene u Urgentni centar.

Na lice mesta upućene su dve lekarske ekipe, dodala je portparol Hitne pomoći.

Kako Blic saznaje nepoznata gospođa (47) i devojka (23) sa teškim traumama su najteže povređene.

Automobil se prevrnuo na krov oko 9 časova i 30 minuta kod ulaza u Zemun polje. Saobraćaj je pre dvadesetak minuta ponovo pušten a na raskrsnici na kojoj se desila nesreća i dalje ne rade semafori.

Na licu mesta kako javlja naš reporter se mogu videti, srča, delovi automobila i jedno krvavo jastuće.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povređene četiri ženske osobe od kojih jedna teže

Izvor: Press, 12.Jun.2015

Četiri ženske osobe su povređene, od kojih jedna teže, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 9.30 sati na novosadskom putu na ulazu u Zemun Polje, izjavila jeportparol Hitne pomoći Nada Macura. .    ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.