Lančani sudar u Kumodraškoj, u jednom automobilu bio i general Bandić

Izvor: Blic, 12.Jun.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lančani sudar u Kumodraškoj, u jednom automobilu bio i general Bandić

U sudaru tri automobila koji se danas oko 19 sati dogodio u Kumodraškoj ulici na Voždovcu teško je povređen jedan policajac. U jednom od vozila koja su učestvovala u sudaru nalazio se i Brigadni general i komandant 204. vazduhoplovne brigade Predrag Bandić.

Kako "Blic" saznaje, nesreća se dogodila kada je jedno vozilo naletela na dva koja su saobraćala ispred.

teško povređeni policajac prevezen je bez svesti na Urgentni centar.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LANČANI SUDAR Nesreća u Kumodraškoj, u jednom automobilu bio i general Bandić

Izvor: Blic, 12.Jun.2015

U sudaru tri automobila koji se danas oko 19 sati dogodio u Kumodraškoj ulici na Voždovcu povređene su dve osobe, od kojih je jedan policajac, koji je zadobio teške povrede. U jednom od vozila koja su učestvovala u sudaru nalazio se i Brigadni general i komandant 204. vazduhoplovne brigade Predrag...

Nastavak na Blic...

Sudar tri automobila u Kumodraškoj, povređen policajac

Izvor: RTS, 12.Jun.2015

. U sudaru tri automobila u Kumodraškoj ulici u Beogradu teško povređen jedan policajac. General Predrag Bandić bio u jednom od automobila.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.