I posle redizajna osvaja kupce

Izvor: B92, 09.Jan.2017, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I posle redizajna osvaja kupce

Opel se pohvalio da je za restilizovani krosover Mokka X već primio 100.000 narudžbina od kupaca širom Evrope.

Kako kažu u nemačkom proizvođaču, ovaj rezultat postignut je za samo šest meseci po otvaranju knjiga za beleženje porudžbina. Sa 100.000 novih kupaca koji su rezervisali automobil od kraja maja 2016, Mokka X je trenutno treći najvažniji model u Opelovoj ponudi.

U Nemačkoj, na primer, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mokka X je uspela da prestigne jaku konkurenciju i da preuzme lidersku poziciju u svom segmentu potkompaktnih SUV modela, a više od pola primeraka je poručeno u najvišem nivou opreme (Innovation).

"Mokka je jedna od najuspešnijih Opelovih priča. Od promocije ovog modela krajem 2012. godine, primili smo 770.000 porudžbina. Restilizovana Mokka X nastavlja ovaj trend", rekao je Peter Christian Küspert, potpredsednik prodaje i postprodaje kompanije.

Inače, 2017. godinu Opel će obeležiti promocijom novih krosover modela Crossland X i Grandland X, koji predstavljaju važnu dopunu ovom rastućem automobilskom segmentu.

Crossland X i Grandland X su deo Opelove tržišne ofanzive koja podrazumeva promociju 29 modela od 2016. do 2020. godine. Tokom 2017. godine biće predstavljeno čak sedam novih modela, što je najveći broj premijera u istoriji kompanije, kada je jedna godina u pitanju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

I poslije redizajna Mokka X osvaja kupce

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jan.2017

Opel se pohvalio da je za restilizovani krosover Mokka X već primio 100.000 narudžbi od kupaca širom Evrope...Kako njemački proizvođač kaže, ovaj rezultat postignut je za samo šest mjeseci po otvaranju knjige za bilježenje porudžbina. Sa 100.000 novih kupaca koji su rezervisali automobil od...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.