Automobili

Ponedeljak, 09.01.2017.

12:46

I posle redizajna osvaja kupce

Opel se pohvalio da je za restilizovani krosover Mokka X već primio 100.000 narudžbina od kupaca širom Evrope.

Izvor: B92

I posle redizajna osvaja kupce
Mokka X

Kako kažu u nemačkom proizvođaču, ovaj rezultat postignut je za samo šest meseci po otvaranju knjiga za beleženje porudžbina. Sa 100.000 novih kupaca koji su rezervisali automobil od kraja maja 2016, Mokka X je trenutno treći najvažniji model u Opelovoj ponudi.

U Nemačkoj, na primer, Mokka X je uspela da prestigne jaku konkurenciju i da preuzme lidersku poziciju u svom segmentu potkompaktnih SUV modela, a više od pola primeraka je poručeno u najvišem nivou opreme (Innovation).

"Mokka je jedna od najuspešnijih Opelovih priča. Od promocije ovog modela krajem 2012. godine, primili smo 770.000 porudžbina. Restilizovana Mokka X nastavlja ovaj trend", rekao je Peter Christian Küspert, potpredsednik prodaje i postprodaje kompanije.

Inače, 2017. godinu Opel će obeležiti promocijom novih krosover modela Crossland X i Grandland X, koji predstavljaju važnu dopunu ovom rastućem automobilskom segmentu.

Crossland X i Grandland X su deo Opelove tržišne ofanzive koja podrazumeva promociju 29 modela od 2016. do 2020. godine. Tokom 2017. godine biće predstavljeno čak sedam novih modela, što je najveći broj premijera u istoriji kompanije, kada je jedna godina u pitanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: