Akcija 7 dana Opela

Izvor: AutoBlog, 25.Nov.2011, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija 7 dana Opela

Opel je pripremio još jednu specijalnu ponudu za sve kupce i tako svima omogućio da na jednostavan način dođu do višestruko nagrađivanih automobila sa vrhunskim performansama i superiornom opremom, a sve to po neponovljivim cenama. Od sutra počinje akcija 7 dana Opela koja traje do 3. decembra 2011. Svaki kupac će, za vreme trajanja akcije, biti u prilici da izabere svoj omiljeni Opel model po atraktivnim cenama i na taj način ostvari neverovatnu uštedu i do 5.500 evra, a pored toga, pripremljeni su i specijalni uslovi finansiranja. Akcija se odnosi na sve modele Opela, a posebno se izdvajaju sledeći modeli: Corsa 1.0 Selection, 65KS, 3 vrata, sa klimom, radio i CD...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

25.11.2011 ::: Sedam dana Opela!

Izvor: AutoMagazin, 25.Nov.2011

Opel je pripremio još jednu specijalnu ponudu za sve kupce i tako svima omogućio da na jednostavan način dođu do višestruko nagrađivanih automobila sa vrhunskim performansama i superiornom opremom, a sve to po neponovljivim cenama..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.