Akcija - 7 dana Opela

Izvor: B92, 26.Nov.2011, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija - 7 dana Opela

Opel je pripremio ponudu za sve one koji su zainteresovani za kupovinu vozila ovog proizvođača. Prodajna akcija počinje u subotu, 26. novembra i trajaće do subote 3. decembra 2011. godine.

Za vreme trajanja akcije, kupci će biti u prilici da izaberu neki od Opelovih modela po sniženim cenama i na taj način ostvare uštedu i do 5 500 eura.

Pored toga, pripremljeni su i specijalni uslovi finansiranja.

Akcija se odnosi na sve modele Opela, a posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se izdvajaju sledeći automobili:

Corsa 1.0 Selection, sa 65 ks, troja vrata, sa klimom, radio i CD uređajem, 2 vazdušna jastuka, centralnom bravom, električnim podizačima prednjih stakala, može se nabaviti za 8 690 evra.

Corsa 1.2 Selection od 85 ks i sa 5 vrata, sa klimom, radio i CD uređajem, 2 vazdušna jastuka, centralnom bravom sa daljinskim zaključavanjem, tempomatom, audio komandama na volanu košta 10 195 evra.

Opel iz svoje ponude izdvaja i Astru Classic III 1.6 od 115 ks. Ovaj automobil opremljen je klimom, radio CD/mp3 uređajem, putnim računarom, cruise control sistemom, audio komandama na volanu i upravljačem presvučenim kožom. Cena ovog modela iznosi 10 860 evra.

Nova Astra 1.4 sa 100 ks, na akciji ima cenu od 13 550 evra.

U opremu ovog modela uključena je klima, radio CD uređaj, elektro-podesivi retrovizori sa grejačima, dnevna poziciona svetla, elektro-podizači prednjih stakala, kao i daljinsko zaključavanje vrata, ABS i ESP sistemi.

Opelova akcija traje od 26. novembra do 3. decembra, a količine vozila su ograničene.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.