Rukometašice Srbije borbu za OI počinju od Rusije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2020, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Srbije borbu za OI počinju od Rusije

Ženska rukometna reprezentacija Srbije prvi meč na olimpijskom kvalifikacionom turniru u Đeru igraće protiv Rusije, saopštila je Međunarodna rukometna federacija (IHF).

IHF je objavila je konačne sastave grupa i raspored kvalifikacionih turnira za Olimpijske Igre u Tokiju 2020, a od ranije je poznato da će se najbolje srpske rukometašice, posle osvajanja šestog mesta na Svetskom prvenstvu u Japanu prošle godine, za dva mesta koja vode na OI boriti u mađarskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Đeru sa selekcijama Rusije, domaćina i Kine.

Drugi meč u grupi izabranice Ljubomira Obradovića igraće protiv Mađarske, dok će poslednji biti sa Kinom, a tačna satnica biće utvrđena naknadno.

Kvalifikacioni turnir za OI na programu je od 20. do 22.marta.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.