Izvor: Luftika.rs, 28.Jun.2021, 20:58

Prekršajna prijava za nasilnika iz poršea koji je šutirao starijeg muškarca u Novom Sadu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće prekršajne prijave protiv 55-godišnjaka iz ovog grada, zbog sumnje da je u Partizanskoj ulici prekršio Zakon o javnom redu i miru i Zakon o bezbednosti saobraćaja.
Sumnja se da je on, vozeći “porše” stranih registarskih oznaka, prekršio saobraćajne propise, a zatim verbalno i fizički napao 66-godišnjeg vozača iz Apatina.
Podsetimo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << snimak kako ovaj muškarac izlazi iz svog automobila i prebija drugog muškarca na putu pojavio na instagram stranici “NS kritični vozači”. Vozač poršea je, u koloni, izašao iz svog vozila i uputio se prema vozilu ispred. Potom je nogama nasrnuo na vozača karavana i nekoliko puta ga šutnuo.
Vidno besan, zamalo je inicirao i veći fizički obračun. Ipak, vratio se u automobil i odvozao se.
Ubrzo posle prijave i pojave snimka na društvenim mrežama, policija ga je identifikovala i on će, u skladu sa nalogom nadležnog tužilaštva, biti procesuiran u prekršajnom postupku.
Njemu je oduzeto vozilo radi utvrđivanja vlasništva.
Zastrašujuća priznanja roditelja u Srbiji: Decu udaraju iz sve snage, dave i peku

Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.