Hrvatska: Dizajneri zabranili policiji korišćenje novih registarskih tablica

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Maj.2015, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska: Dizajneri zabranili policiji korišćenje novih registarskih tablica

ZAGREB – Dizajnerski tim razgovarao je s predstavnicima MUP-a kako bi došli do zajedničkog rešenja, ali u MUP-u nikako nisu mogli da odluče gde bi na registraciji smestili grb

Dizajneri pobedničkog rešenja na konkursu za dizajn novih registarskih tablica odustali su od celog projekta te nisu pristali na izmenu njihovog rada – da se umesto kvadratića vrati grb.

Dizajneri su tako, na čelu s Nikolom Đurekom, MUP-u zabranili korišćenje njihovog rešenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com <<
Dizajnerski tim razgovarao je s predstavnicima MUP-a kako bi došli do zajedničkog rešenja, ali u MUP-u nikako nisu mogli da odluče gde bi na registraciji smestili grb.

U MUP-u pak ne odustaju od novih tablica, ali je pomeren rok. Takođe, još nikome nije jasno koje je krajnje rešenje za nove registarske tablice.

Izvor: poslovni.hr
Pogledaj vesti o: Nove tablice

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.