Santoro progovorio o nameštaljci: Bio sam bolji od Đokovića!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jan.2016, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Santoro progovorio o "nameštaljci": Bio sam bolji od Đokovića!

U redu, ostavite ga na miru. Ili, iznesite dokaze kojima ćete potvrditi da je Novak Đoković zaista namestio meč protiv Fabrisa Santoroa. Da li je na pomolu velika afera? Zasad, medijska borba za klik više...

Francuski teniser odlučio je za lokalni "Bein Sport" da demantuje navode pojedinih svetskih medija.

- U karijeri sam savladao 19 od 23 najbolja igrača na planeti - počeo je Santoro.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
- Niti sam tada imao, niti danas imam osećaj da me Đoković "pustio". Pobedio sam ga, jer sam bio bolji.

Ipak, Santoro ne krije da mu je nuđen novac da namesti meč.

- I meni su prilazili nepoznati ljudi na zalasku karijere. Upozoravao sam nadležne organe, ali se ništa nije dešavalo. Trenutna afera me ne iznenađuje - podvukao je Santoro, uz konstataciju da je Novak favorit "broj 1" na ovosezonskom izdanju Otvorenog prvenstva Australije.

Podsetimo, sporan duel odigran je u drugom kolu Mastersa u Parizu 2007. godine, kada je Srbin pretrpeo poraz (6:3, 6:2) od tada 39. igrača na ATP listi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.