Boks: Bangkok poslednja šansa za olimpijske vize

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2024, 12:58

Boks: Bangkok poslednja šansa za olimpijske vize

Nakon istorijskog nastupa na seniorskom Prvenstvu Evrope u Beogradu, od 18. do 28. aprila, na kojem je naša bokserska reprezentacija osvojila čak 20 medalja, osmočlana ekspedicija bokserske reprezentacije Srbije otputovala je uTajland. Tamo će učestvovati na završnom kvalifikacionom turniru, gde će moći da izbore vize za Olimpijske igre, a turnir se održava od 21. maja do 3. juna u Bangkoku.
U sastavu naše reprezentacije su i tri dame: Kristina Kaluhova, Nina Radovanović i Anđela Branković. U glavni grad Tajlanda otputovalo je i pet seniora: Dušan Veletić, Vladimir Mirončikov, Sadam Magomedov, Omer...
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.