Izvor: Blic, 21.Maj.2024, 12:34

VOZAČ KAMIONA POKUŠAO DA POBEGNE NAKON NESREĆE Novi detalji teške nesreće kod Obrenovca: Kamiondžija (50) uhapšen!

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu uhapšen je vozač kamiona (50) koji se sumnjiči da je izazvao saobraćajnu nesreću u mestu Stubline, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BLIC" OTKRIVA Ovako je došlo do teške nesreće kod Obrenovca: Vozač kamiona se uključivao sa sporednog puta i direktno se ZAKUCAO u autobus (prve slike sa mesta tragedije)

Izvor: Blic, 21.Maj.2024

Muškarac (50) uhapšen je danas zbog sumnje da je izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo vozač autobusa, a 21 osoba povređena. Kako nezvanično saznajemo, sumnja se da je do stravične nesreće došlo kada se kamion sa sporednog puta uključivao na glavni put u Stublinama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.