Izvor: Blic, 21.Maj.2024, 12:46

"BLIC" OTKRIVA Ovako je došlo do teške nesreće kod Obrenovca: Vozač kamiona se uključivao sa sporednog puta i direktno se ZAKUCAO u autobus (prve slike sa mesta tragedije)

Muškarac (50) uhapšen je danas zbog sumnje da je izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo vozač autobusa, a 21 osoba povređena. Kako nezvanično saznajemo, sumnja se da je do stravične nesreće došlo kada se kamion sa sporednog puta uključivao na glavni put u Stublinama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen vozač kamiona zbog nesreće kod Obrenovca: Pobegao sa mesta udesa

Izvor: Radio 021, 21.Maj.2024

Vozač kamiona koji je izazvao saobraćajnu nesreću kod Obrenovca priveden je brzom intervencijim policije nakon što je pobegao sa lica mesta.

Nastavak na Radio 021...

PUTNICI SE GUŠILI, SVE SE DESILO U 3 SEKUNDE Novi detalji stravične nesreće kod Obrenovca: "Kamiondžija je opušteno pričao na telefon"

Izvor: Blic, 21.Maj.2024

Muškarac (50) uhapšen je danas zbog sumnje da je izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo vozač autobusa, a 21 osoba povređena. Kako saznaje izvor "Blica", vozač kamiona nije prišao autobusu da pomogne i vidi šta se je uradio, već je opušteno pričao telefonom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.