Izvor: Blic, 21.Maj.2024, 12:55

MAJKA NE ZNA DA JE OSTALA BEZ SINA Potresne scene kod Obrenovca: Na mestu sudara kamiona i autobusa i brat stradalog vozača (FOTO)

U saobraćajnoj nesreći između kamiona i autobusa, koja se dogodila oko 10 časova danas kod Obrenovca, smrtno je stradao vozač autobusa Momčilo. R (56), dok je dvoje putnika teže povređeno.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POGINULA SESTRA POZNATOG ADVOKATA Detalji tragedije u Somboru usled oluje: Jurio ka mestu nesreće, pa i sam imao UDES, umalo i on stradao (FOTO)

Izvor: Blic, 21.Maj.2024

Poznati advokat Dragan Konjević, brat žene koja je danas stradala u Somboru, kada je drvo palo na njen automobil, učestvovao je u saobraćajnoj nesreći dok je išao prema mestu gde je poginula njegova sestra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.