Evo šta o sumnjivom meču ima da kaže Santoro

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2016, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta o "sumnjivom" meču ima da kaže Santoro

Dan nakon što je italijanski "Tutosport" objavio da se pod sumnjom za nameštanje meča nalaze Novak Đoković i Fabris Santoro oglasio se francuski teniser.

Francuski teniser Fabris Santoro odbacio je danas navode da je Srbin Novak Đoković 2007. godine, kada je bio treći na svetu, namerno izgubio meč protiv njega na mastersu u Parizu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << .

"Nikada nisam bio najbolji na svetu, ali pobedio sam 19 od 23 najbolja igrača sveta. Nedelju dana pre tog meča pobedio sam Endija Rodika, koji je tada bio peti", rekao je Santoro.

On je tada bio 39. na ATP listi, a sada je u penziji. Santoro je rekao da Đoković "možda tada nije odigrao meč života", ali je odbacio mogućnost da bi srpski reprezentativac namerno izgubio meč u Parizu, kako je to u sredu objavio italijanski list Tutosport.

"Molim vas, budite oprezni. Nemojte ništa pisati bez dokaza", rekao je nekadašnji igrač.

Đoković je u sredu u Melburnu rekao da "nema dokaza, nema činjenica, samo spekulacija".

"Pošto je ovo trenutno velika tema u tenisu i u sportu, biće mnogo navoda i optužbi", rekao je Đoković pričajući o izveštajima o rasprostranjenoj korupciji u tenisu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Santoro: Pobeđivao sam i druge, ne samo Đokovića

Izvor: Akter, 21.Jan.2016

Bivši francuski teniser Fabris Santoro odbacio je navode italijanskog "Tutosporta" da je na Mastersu u Parizu 2007. godine pobedio Novaka Đokovića 6:3, 6:2 u nameštenom meču.."Nikada nisam bio najbolji igrač sveta, ali sam pobedio 19 od 23 tenisera sa vrha. Sedam dana pre tog meča pobedio sam...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.