Đoković pred finale sa Nadalom: Biće drugačije nego 2012, nadam se istom ishodu

Izvor: Večernje novosti, 25.Jan.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković pred finale sa Nadalom: Biće drugačije nego 2012, nadam se istom ishodu

Sada su nova pravila za peti set. Igrali smo skoro šest sati i to je bilo jedno od najvećih iskustava za mene – rekao je najbolji teniser sveta pred odlučujući meč na AO Srpski teniser Novak Đoković priznao je da je do finala Australijan opena i duela sa Rafaelom Nadalom došao jednom od najboljih partija u karijeri i poručio da priželjkuje isti ishod kao 2012. godine. Svetski broj jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ubedljivo je savladao Francuza Luku Puja 6:0, 6:2, 6:2 i zakazao reprizu finala Melburna pre sedam godina kada je rezultatom 3:2 preko Nadala došao do, tada, treće titule na tom gren slemu. - Biće drugačije nego 2012, sada su nova pravila za peti set. Igrali smo skoro šest sati i to je bilo jedno od najvećih iskustava za mene. Nadam se da će biti isti ishod - rekao je Đoković posle meča protiv Puja i poručio da bi na mestu navijača definitivno kupio kartu za spektakl sa Nadalom.Pročitajte još TENISKI VELIKANI DANAŠNjICE ČUVAJU VRH: Nova genracija ponovo bez završnice turnira Đoković ima priliku da pobedom nad velikim rivalom postavi rekord od sedam titula na Australijan openu i nadmaši Roja Emersona i Rodžera Federera. - Protiv Puja sam odigrao jedan od najboljih mečeva u karijeri. Sve je funkcionisalo kako sam želeo - dodao je Novak, podsetivši da je Puj prvi put u karijeri igrao polufinale i da mu je potrebno još iskustva. Govoreći o povredi lakta i dugoj pauzi, srpski as je poručio da je oduveo verovao u veliki povratak.Pročitajte još ĐOKOVIĆ ILI NADAL: Rasprava Vilandera i Koreče oko osvajača Australijan opena - Uvek sam verovao u sebe, to je najvažnije. Morate da verujete u sebe i proces koji ste zamislili - zaključio je on. Finale Đoković - Nadal na programu je u nedelju.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Đoković u finalu Melburna

Izvor: Vostok.rs, 25.Jan.2019

Najbolji svetski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je u polufinalu savladao Luku Puja sa 3:0 (6:0, 6:2, 6:2). Za novi trofej u Melburnu Novak će se boriti u nedelju, protiv Rafaela Nadala.. Srpski as je do prilike da osvoji sedmu, rekordnu titulu...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.