Nissan Kicks koncept

Izvor: Autorepublika.rs, 28.Okt.2014, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nissan Kicks koncept

Sajam automobila u Sao Paolu, svakako da će biti interesantan. Veliki broj noviteta mogao bi privući i veliki broj novinara, koji će svakodnevno puniti internet stranice o modelima koje još nismo imali priliku da vidimo.

Nissan je za pomenuti sajam automobila, pripremio koncept vozio kodnog imena Kick, koji je nešto najbliže produkcijskom modelu. U pitanju je kompaktni krosover za čiji dizajn je zadužen Nissan Global Design Centar u Japanu.

Dimenzije ovog vozila iznose D:4300 mm, Š:1800 mm, V:1600 mm, sa čim se svrstava u grupu vozila većih od modela Juke ove japanske firme. Za sad nema informacija o motorima, ali verujemo da će biti bazirani na izboru motora koje imamo kod Juke ili Qashqai modela.

Pogledaj vesti o: Nissan

Nastavak na Autorepublika.rs...






Povezane vesti

Nissan Kicks - jeftin krosover za Brazilce

Izvor: B92, 28.Okt.2014

Nissan je predstavio koncept Kicks kao najavu novog krosovera za brazilsko tržište. Automobil će u gami japanskog proizvođača zauzeti mesto između modela Juke i Qashqai...Nissan Kicks na prvi pogled izgleda kao manje ekstravagantna verzija Nissana Juke...Ipak, ovaj koncept je sa svojih 4.300 mm...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.