Izvor: Moto.rs, 05.Nov.2013, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon Tesla S modela u septembru, u Norveškoj sada najprodavaniji Nissan Leaf

Prethodnog meseca 716 jedinica modela Leaf je prodato u Norveškoj što je oko 6% ukupnog borja prodatih vozila u Norveškoj. Toyota Auris je na drugom mestu sa 679 prodatih jedinica, dok je Volkswagen Golf na tre’em mestu sa prodatih 646 jedinica. Trenutno, Leaf je u Norveškoj četvrti najbolje prodavani automobil sa 3.2% udela na tržištu. Tesla model S je nadmašio sve ostale u septembru sa prodatih 616 jedinica. Ukupno je u oktobru na teritoriji Norveške prodato 925 električnih...
Pogledaj vesti o: Nissan,   Volkswagen

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Nissan Leaf najprodavaniji u Norveškoj

Izvor: Nacionalna klasa, 06.Nov.2013, 09:43

Nisan Leaf u oktobru je prvi put bio najprodavaniji automobil u Norveškoj, čime je nastavjen uspeh električnih modela u ovoj zemlji, posle dominacije Teslinog Modela S u septembru, pokazuju zvanični statistički podaci.

Nastavak na Nacionalna klasa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.