NOVI SPORTSKI NISSAN: Z Nismo se ističe novim aerodinamičkim paketom

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 17:32

NOVI SPORTSKI NISSAN: Z Nismo se ističe novim aerodinamičkim paketom

U prodajnim salonima će se pojaviti ove jeseni.

Nissan Z je prikazan i u sportskom Nismo izdanju, što je inače najavljeno još pre nekoliko meseci. Automobil će biti na raspolaganju u crnoj, beloj, srebrnoj, crvenoj i sivoj boji, a u prodajnim salonima će se pojaviti ove jeseni (za sada nije poznato po kojoj ceni).

Nissan Z Nismo se ističe novim aerodinamičkim paketom (drugačiji prednji branik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa razdelnikom, redizajnirani pragovi, veći zadnji spojler, zadnji difuzor agresivnijeg izgleda), kao i crvenim detaljima, crnim krovom, 19-inčnim Rays točkovima, gumama Dunlop SP Sport Maxx GT600, modifikovanim oslanjanjem, jačim kočnicama, Recaro sedištima sa kožom i alkantarom, sportskim volanom sa alkantarom i kožom, doteranom instrument tablom i jačim motorom.

Motor je 3,0 litarski V6 sa dva turbo punjača i 420KS (20KS više od standardnog modela), uz zadnji pogon i unapređeni 9-stepeni automatski menjač za koji Nissan tvrdi da može da menja brzine skoro 50% brže od standardnog Z automatika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.