U udesu u Nišu teže povređene tinejdžerke

Izvor: JužneVesti.com, 17.Okt.2019, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U udesu u Nišu teže povređene tinejdžerke

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć oko 23 sata, kada su se na raskrsnici Bulevara 12. februar i Aleksandra Medvedeva sudarili "citroen" i "audi". U udesu je povređeno četvoro, navode iz policije, od kojih dve devojke imaju teže telesne povrede, ali nisu životno ugrožene

18-godišnjakinja koja je bila za volanom "citroena" je teže povređena u ovom udesu, dok su povređeni i njeni saputnici - još jednja vršnjakinja teže, dok je godinu dana mlađa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << devojka lakše povređena. Sa njima je u automobilu bio još jedan muškarac.

Za volanom "audija" niških tablica koji je učestvovao u sudaru bio je 40-godišnji muškarac, koji je, kako navode na sajtu Hitne pomoći, takođe povređen u nezgodi.

Sve povređene zbrinule su ekipe Hitne pomoći, a tri tinejdžerke primljene su u Urgentni centar Kliničkog centra Niš.

Dve 18-godišnjakinje su smeštene na Odeljenju za neurohirirgiju, dok je 17-godišnjakinja na Klinici za dečiju hirurgiju. Imaju kontuzije glave, ali su stabilno i nisu životno ugrožene - kažu u Kliničkom centru.

U policiji navode da se uzrok nezgode utvrđuje, a o nezgodi je, dodaju, obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.
Pogledaj vesti o: Citroen

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U udesu u Nišu povređeno četvoro, dve devojke teže

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Okt.2019

Kako su potvrdili u PU Niš, u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 23 sata, na raskrsnici Bulevara 12. februar i Aleksandra Medvedeva u Nišu, je povređeno četvoro, od kojih su dve devojke zadobile teže telesne povrede...U udesu su učestvovali vozila "citroen" i "audi"...Devojka stara...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.