Automobil sleteo sa puta kod Orljana, povređeno 5 osoba

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jun.2021, 14:30

Automobil sleteo sa puta kod Orljana, povređeno 5 osoba

Troje dece i dve odrasle osobe povređeno je kada je nedaleko od Orljana kraj Doljevca, oko 12:50, automobil sleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu. Oni su, kako navode iz policije, prebačeni u bolnicu. U Univerzitetskom kliničkom centru kažu da 7-godišnja devojčica ima ozbiljnije povrede glave, a 17-godišnjakinja i dečak od 12 godina su sa povredama prebačeni na Dečju kliniku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćajna nezgoda kod Doljevca, pet osoba povređeno

Izvor: RTS, 19.Jun.2021

Pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na auto-putu Niš-Doljevac u smeru ka Doljevcu. Putničko vozilo marke "sitroen" beogradskih oznaka iz za sada neutvrđenih razloga sletelo je sa puta i udarilo u zaštitnu ogradu. . U saobraćajnoj nezgodi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.