Izvor: RTS, 19.Jun.2021, 14:32

Saobraćajna nezgoda kod Doljevca, pet osoba povređeno

Pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na auto-putu Niš-Doljevac u smeru ka Doljevcu. Putničko vozilo marke "sitroen" beogradskih oznaka iz za sada neutvrđenih razloga sletelo je sa puta i udarilo u zaštitnu ogradu.
U saobraćajnoj nezgodi je povređeno pet osoba, dvoje odraslih i troje dece. Deca su starosti šest, 11 i 16 godina.

Svi su transportovani u Univerzitetski centar u Nišu.
Najteže je povređeno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << najmlađe dete, šestogodišnja devojčica, koja je primljena bez svesti sa povredom glave i grudnog koša. Nalazi se na respiratoru u jedinici Intenzivne nege i životno je ugrožena.
Jedanaestogodišnji dečak i šesnaestogodišnja devojčica su prebačeni u Dečju kliniku.
Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo, a uviđaj je u toku. Utvrđuje se uzrok nezgode.
Saobraćaj se odvija naizmenično jednom trakom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćajna nezgoda kod Doljevca, pet osoba povređeno

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Jun.2021

Pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na auto-putu Niš-Doljevac u smeru ka Doljevcu. Putničko vozilo marke "sitroen" beogradskih oznaka iz za sada neutvrđenih razloga sletelo je sa puta i udarilo u zaštitnu ogradu...U saobraćajnoj nezgodi je povređeno pet osoba, dvoje...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Pet osoba povređeno u saobraćajnoj nezgodi kod Doljevca

Izvor: Danas, 19.Jun.2021

Pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na auto-putu Niš-Doljevac u smeru ka Doljevcu, kada je putničko vozilo marke "sitroen" beogradskih oznaka, iz za sada neutvrđenih razloga, sletelo sa puta i udarilo u zaštitnu ogradu, preneo je RTS.

Nastavak na Danas...

Aligator morao da bude usmrćen zbog povreda koje su mu nanela deca

Izvor: Beta, 20.Jun.2021, 08:46

Troje dece je u jednom parku prirode na Floridi nabacilo aligatoru omču od najlonskog konopca oko vrata i izvuklo ga na obalu gde su ga zlostavljali.Aligator je uspeo da se sam vrati u vodu, čuvari su ga potom našli da bi ga oslobodili omče oko vrata, ali su morali da ga usmrte jer je imao teške...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.