Prijava zbog prevoženja migranata

Izvor: RTS, 05.Jun.2015, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijava zbog prevoženja migranata

Podneta krivična prijava protic državljanina Srbije zbog krijumčarenja 21 ilegalnog migranta.
Policijski službenici Regionalnog centra granične policije Srbije prema Republici Mađarskoj, Odseka za suzbijanje prekograničnog kriminala, ilegalnih migracija i trgovine ljudima, u ponedeljak, 1. juna oko 21.30 časova na auto-putu E -75, u blizini srpsko-mađarske granice, zaustavili su kombi vozilo marke >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "micubiši" kojim je upravljao državljanin Republike Srbije N. D. (24) iz Lazarevca.
Utvrđeno je da je prevozio 21 ilegalnog migranta, državljane Avganistana i Pakistana, navodi se u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici.
Protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici zbog nedozvoljenog prelaska državne granice i krijumčarenja ljudi, a doneto je i rešenje o zadržavanju N. D. do 48 časova.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SU: Lazarevčanin krijumčario migrante

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2015

Granična policija u Subotici uhapsila je, kako je saopšteno danas, jednu osobu iz Lazarevca zbog pokušaja krijumčarenja 21 ilegalnog migranta preko granice sa Mađarskom...Osnovno javno tužilaštvo je saopštilo da su službenici Regionalnog centra granične policije i Mobilne jedinice 1. juna oko...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.