04.12.2015 ::: Novi Mitsubishi L200 stigao u Srbiju - cene poznate

Izvor: AutoMagazin, 04.Dec.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

04.12.2015 ::: Novi Mitsubishi L200 stigao u Srbiju - cene poznate

Juče je u Beogradu u hotelu Falkensteiner predstavljen novi Mitsubishi L 200 čime je javnost u Srbiji među prvima u Evropi imala priliku da se upozna sa novim modelom japanskog proizvođača...

Novi L 200 je prvi u svojoj kategoriji jednotonskih pick-upova kreiran pomoću najnovijih tehnologija istovremeno podižući udobnost, opremljenost I kvalitet. Model koji je svoju prvu verziju imao još 1978. godine opremljen je >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << novim 2.4 dizel motorima sa 154 odnosno 181 konjskom snagom.

reklama

Zahvaljujući novorazvijenom motoru I manuelnom menjaču specijalno razvijenom za ovaj model, dobijena je najbolja efikasnost potrošnje goriva u klasi. Kreiranjem sportskog dizajna dobijen je vrlo mali koeficijent otpora vazduha za ovu klasu koji je doprineo smanjenoj potrošnji goriva I manjoj buci u kabini pri većim

brzinama.

Kreiran kao “Ultimate Sport Utility Truck” spojio je funkcionalsnost radnog i luksuz putničkog vozila pre svega obraćajući pažnju na udobnost putnika, pa je tako kabina novog modela 20 mm duža od prethodne, a kreiranjem dodatnog nagiba zadnjih sedišta putnicima je obezbeđen maksimalan komfor. Super Select 4WD-II džojstik omogućava vozaču da izabere režim rada u zavisnosti od uslova na putu bilo da je u pitanju vožnja po nepristupačnim terenima, vožnju pod nagibom, po blatu ili dubokom snegu.

Još jedna potvrda kvaliteta ovog modela došla je od strane vodećeg časopisa Auto Express koji ga je proglasio Pick up-om za 2015. godinu.

Cena novog modela je 31.668 eura , a svi zainteresovani novi L 200 kao I sve ostale Mitsubishijeve modele mogu da pogledaju I zakažu test vožnju u novom salonu u Višnjičkoj 53 A u Beogradu.

Foto: Milomir Bošković - Automagazin portal

Nastavak na AutoMagazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.