Lav, Devica i Vodolija krajem maja 2024. rešavaju probleme i donose sudbinske odluke

Izvor: Luftika.rs, 20.Maj.2024, 10:10

Lav, Devica i Vodolija krajem maja 2024. rešavaju probleme i donose sudbinske odluke

U danima koji dolaze, tranzit Marsa i Meseca podstaći će kod mnogih duboku introspekciju, što će dovesti do odluka koje mogu promeniti život.
Astrolozi predviđaju da će neki horoskopski znaci, krajem maja 2024. godine, konačno moći da naprave važan korak ka boljoj budućnosti.
Prema prognozi, suprotstavljenost Meseca Plutonu i prisustvo Merkura u Biku, može povećati osećaj nezadovoljstva trenutnom situacijom.
Nebeski tranziti podstaći će vas da razmislite zbog čega je došlo do stagnacije. Želećete da preuzmete više rizika, umesto da samo sedite i čekate da problemi magično nestanu.
Saznajte šta vas čeka na kraju najlepšeg prolećnog meseca.
Foto: Freepik Lav Lavovi, moguće je da...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.