Zapaljen „mercedes” na Mramorskom brdu

Izvor: NiskeVesti.rs, 02.Maj.2016, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapaljen „mercedes” na Mramorskom brdu

Putničko vozio marke „mercedes”, niških registarskih oznaka, potpuno je izgorelo sinoć na Mramorskom brdu kod Niša, na parkingu pored magistralnog puta Niš–Prokuplje–Priština.

Prema dosadašnjim saznanjima vlasnik je skupoceni automobil parkirao ispred jedne firme da bi otišao do kuće prijatelja u vikend naselju na Mramorskom brdu.
Kada se posle sat vremena vratio do vozila ono je gorelo. Pozvani su vatrogasci iz Niša, koji su intervenisali i ugasili požar, >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << ali šteta pričinjena na „mercedesu” je veoma velika i, kako je rečeno, totalna – izgoreli su i instalacije i sve oko motora, kompletna unutrašnjost i karoserija.
Opširnije na Politika online

Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Niš: Zapaljen mercedes na Mramorskom brdu

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Maj.2016

Putničko vozio marke „mercedes”, niških registarskih oznaka, potpuno je izgorelo sinoć na Mramorskom brdu kod Niša, na parkingu pored magistralnog puta Niš–Prokuplje–Priština...Prema dosadašnjim saznanjima vlasnik je skupoceni automobil parkirao ispred jedne firme da bi otišao do kuće...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.